سردار شهید احمد کاظمی دانش آموخته مکتب اهل بیت بود
سردار شهید احمد کاظمی دانش آموخته مکتب اهل بیت بود
به گزارش نجف آبادنا از خبرگزاری صداوسیما؛ حجت السلام سیدصادق ابطحی از اساتید حوزه و دانشگاه در یادواره شهدای عرفه که در یادمان شهدا نجف اباد برگزار شد گفت: شهید کاظمی و یارانش دانش اموخته مکتب اهل بیت علیهم السلام بودند و در این مکتب جوانانی پرورش یافتند که مانند شهید محسن حججی مدافع حرم شدند.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس با یک اشاره امام خمینی(ره) جوانان با جان ودل از میهن خود دفاع کردند و با ایثار از خود گذشتگی سر بلندی و افتخار برای ما به ارمغان اوردند و این نشان دهنده بصیرت و ولایت مداری ملت ما بوده و هست.
حجت السلام ابطحی گفت: شهدا در دوران حیات خود از نظام وانقلاب دفاع کردند و بعد از شهادت با هویت خود از این انقلاب و نظام پاسداری می کنند.
سردار کاظمی دانش آموخته مکتب اهل بیت بودوی خاطر نشان کرد : دشمنان ما در این ۴۰سال که از عمر پربرکت انقلاب میگذرد از همه دسیسه و فتنه ای استفاده کردند تا نشان دهند مردم از این نظان وانقلاب خسته شدند و همیشه از این ملت سیلی محکمی خوده اند چون مردم ما بصیرت دارند و تا پای جان از این نظام و انقلاب پاسداری کرده اند و خواهند کرد و همیشه پشتیبان ولایت هستند.

انتهای پیام / ۱۳۷
منبع: خبرگزاری صداوسیما؛