تا کی باید شاهد ضرب و جرح محیط بانان در پارک ملی قمیشلو باشیم؟
بعد از منتشر شدن خبری با عنوان "جزئیات ضرب و جرح یک محیط بان در پارک ملی قمیشلو" این سوال پیش می آید که تا چه زمانی باید شاهد ضرب و جرح محیط بان در پارک ملی قمیشلو باشیم؟
تا کی باید شاهد ضرب و جرح محیط بانان در پارک ملی قمیشلو باشیم؟
به گزارش نجف آباد نگار خبری که این روز ها در فضای مجازی قلب تمامی دوستداران محیط زیست شهرستان نجف آباد و حتی کل کشور را به درد آورده است ضرب و جرح یکی از فداکاران محیط زیست است که با مقاومت در برابر زیاده خواهی های شکارچیان غیر مجاز در منطقه حفاظت شده قمیشلو قصد داشته است از کیان و سرمایه های ملی ما محافظت کند.
شکار چیان بی رحم به قدری گستاخ شده اند که حتی به محیط بانان نیز رحم نمی کنند.
پاسخ این همه بی رحمی و گستاخی را باید چه کسی بدهد؟
درست است که محیط بانان جان برکف هستند و هر بار که برای ماموریت خود به گشت زنی می پدازند هر لحظه خود را در معرض خطر میپندارند
ولی برخود قاطع و بازدارنده با شکارچیان مناطق حفاظت شده می تواند از گستاخی شکارچیان غیر مجاز بکاهد.

جزئیات ضرب و جرح یک محیط بان در پارک ملی قمیشلو
یک محیطبان حین گشت زنی در پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو مورد حمله و ضرب و جرح دو شکارچی قرار گرفت.
به گزارش نجف آباد نگار از مهر، محیط بان رضاقلی خسروی از محیط بانان پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو شامگاه چهارشنبه پنجم خرداد ماه این گشت زنی در این منطقه مورد حمله شکارچیان غیرمجاز قرار گرفت. شکارچیان با ضربات چوب این محیط بان را مصدوم کردند.
در همین پیوند مرتضی جمشیدیان فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان اصفهان به خبرنگار مهر گفت: دو شکارچی غیرمجاز پس از تجاوز به حریم منظقه قمیشلو در حال تعقیب و گریز، با یکی از محیط بانان پارک ملی درگیر و او را مورد ضرب و جرح قراردادند.
وی با بیان اینکه محیطبان توسط دیگر محیطبانان منطقه به اورژانس بیمارستان شاهین شهر منتقل شد، افزود: این محیط بان شب گذشته در بیمارستان بستری بوده و به دلیل شکستگی سر و بینی اقدامات درمانی لازم برای ایشان انجام شد و پس از اینکه تا حدودی به وضعیت مناسب رسید از بیمارستان مرخص شد.
یگان حفاظتی محیط زیست استان اصفهان
فرمانده یگان حفاظتی محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه متخلفان و ضاربان شناسایی شدند و مورد پیگرد قانونی هستند و از طریق مراجع قضائی روند دستگیری آنها انجام میشود.
جمشیدیان خاطرنشان کرد: به دلیل خشکسالی وحوش علفخوار به مزارع اطراف پارک، برای دسترسی به آب و علوفه پناه میبرند و این امر برخی از متخلفان شکار و صید را به تعدی به این مناطق ترغیب میکند.
این دومین حادثه درگیری و ضرب و شتم محیطبانان پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو توسط شکارچیان غیرمجاز در ۱۷ روز گذشته است، ۲۱ اردیبهشت سال جاری نیز بر اثر درگیری مسلحانه شکارچیان دو محیط بان مصدوم شدند.
پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو با مساحت ۱۱۳ هزار هکتار، یکی از قدیمی ترین مناطق حفاظت شده در سطح جهان است که دارای ۲۸ گونه پستاندار، ۸۱ گونه پرنده، دو گونه دوزیست و۳۱ گونه خزنده است.
انتهای پیام / 137