پیروزی انقلاب اسلامی حاصل خون شهدا، جانبازان و ایثارگران است
پیروزی انقلاب اسلامی حاصل خون شهدا، جانبازان و ایثارگران است
به گزارش نجف آبادنا از پایگاه خبری دانشگاه آزاد واحد نجفآباد، به مناسبت ایام الله دهه فجر و ارج نهادن به رشادتهای جانبازان و ایثارگران عرصه دفاع مقدس، عصر امروز دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد با حضور در آسایشگاه شهید رجایی و در فضایی صمیمی با یادگاران دوران دفاع مقدس دیدار کردند.
کارشناس فرهنگی واحد نجف آباد در این دیدار زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و قدردانی از ایثارگران و جانبازان را گامی بزرگ در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برشمرد و اظهار کرد: دستیابی به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی، حاصل خون شهدا، جانبازان و ایثارگران است.
حجتالاسلام مهدی انصاریپور اضافه کرد: رزمندگان و ایثارگران در دفاع مقدس درسهایی از ایثار و از خودگذشتگی را به یادگار گذاشتند و امروز وظیفه ماست تا این یادگارها را به نسلهای آینده انتقال دهیم.
وی از جانبازان به عنوان سرمایههایی یاد کرد که جان بر کف نهادند و برای دفاع از وطن از هیچ تلاشی دریغ نکردند و در ادامه افزود: جانبازان سرمایههای عظیم جامعه هستند و ملت ایران به تکتک جانبازان و شهدا و خانوادههایشان مدیون است.
یادگاران جنگ تحمیلی نیز در این دیدار گفتند: اگر خدا قبول کند ما فقط با خدا معامله کردهایم و هیچگونه چشمداشتی به مادیات دنیوی نداشته و نداریم.
در ادامه این دیدار صمیمانه جانبازان به بیان خاطرات تلخ و شیرین خود از دوران هشت سال دفاع مقدس و اسارت در زندانهای بعثی عراق پرداختند و در پایان از حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد در جمع خود ابراز خرسندی کردند.

انتهای پیام / ۱۳۷
منبع: پایگاه خبری دانشگاه آزاد واحد نجفآباد