سردار علی اصغر حبیبی: برخی مسئولان اخلاق طاغوتی دارند 

0

سردار علی اصغر حبیبی: برخی مسئولان اخلاق طاغوتی دارند

 

به گزارش نجف آبادنا از خبرگزاری حوزه سردار علی اصغر حبیبی در جمع اساتید، کادر و طلاب مدرسه علمیه زهرائیه نجف آباد با اشاره به وضعیت کشور قبل از انقلاب، گفت: مملکت ما عملاً دست آمریکایی ها بود به نحوی که وقتی نخست وزیر برای استراحت به رامسر می رفت با سالیوان در سفارت آمریکا تماس می گرفت و مملکت را به او می سپرد.

وی به دستاوردهای تلخ قبل از انقلاب اشاره کرد و گفت: مشکلات امروز کم نیست، اما در مقایسه با قبل از انقلاب که حتی ایرانی را به عنوان یک انسان نمی پذیرفتند و بر سردر باشگاه پالایشگاه نفت ایران می نوشتند ورود سگ و ایرانی ممنوع؛ امروز مهمترین دستاورد انقلاب این است که عزّت به ایرانی بازگشته است.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به جایگاه اخلاق در بین مسئولین، گفت: با نگاهی به مشکلات امروز می توان دریافت که اخلاق طاغوتی برگشته و زمانی مشکلات حل خواهند شد که گرایش به طاغوت از بین برود و اخلاق جهادی و انقلابی جای آن را بگیرد.

علت عقب ماندگی جوامع

سردار حبیبی، علت عقب ماندگی جوامع را نگاه به بیگانه معرفی کرد و گفت: نباید اجازه دهیم که نامحرمان و نااهلان مملکت را در دست بگیرند و با زیرسوال بردن توانایی جوانان مملکت بخواهند همه چیز را به بیگانگان بسپارند.

وی به تلاش دشمنان برای تغییر دادن اخلاق ایرانی اشاره کرد و گفت: دشمنان در طول این ۴۰ سال بیکار ننشسته اند و همواره کوشیده اند آنچه دیروز در ایران اخلاق محسوب می شد را با بی اخلاقی های خودشان جایگزین کنند، مانند چادر که دیروز به زور از سر دختران و زنان کشیده می شد، امّا امروز با فرهنگی که ارمغان ماهواره هاست دیگر نیازی نیست که با زور اقدام کنند.

حبیبی در پایان گفت: فلسفه ی انقلاب باید بررسی شود، این انقلاب جهت رفاه، خوردن و خوابیدن نبوده؛ که تا مسئله اقتصادی پیش می آید انقلاب را زیر سوال می برند، آینده روشن است و این انقلاب که حاصل خون هزاران شهید است ۲۰۰ سالگی خود را هم جشن خواهد گرفت، فقط باید مراقب باشیم که جزء رد شدگان در امتحان نباشیم.

سردار علی اصغر حبیبی برخی مسئولان اخلاق طاغوتی دارند 
سردار علی اصغر حبیبی برخی مسئولان اخلاق طاغوتی دارند

انتهای پیام / ۱۳۷

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.