تشکر امام جمعه ویلاشهر از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۷
تشکر امام جمعه ویلاشهر از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۷
به گزارش نجف آبادنا متن پیام قدردانی امام جمعه ویلاشهر از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به شرح ذیل است.
بسم الله الرحمن الرحیم
استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب همیشه در صدد ضربه زدن به انقلاب و ارزش های اسلامی بوده و این عامل باعث شده تا مردم و مسئولین همدل و هم صدا همه ساله در مراسمات و راهپیمایی ها شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دهند و نفرت و انزجار خود را از آن دشمنان خبیث اعلام نمایند. این روحیه استکبار ستیزی در ملت ایران و بویژه مردم شریف و ولایتمدار ویلاشهر ستودنی است.
در یوم الله ۲۲ بهمن امسال و در چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پیام مردم ایران در گوش میلیونها آزاده حقیقت جو در سرتاسر گیتی طنین انداز شد. بار دیگر شهر ویلاشهر به زنان و مردان ، جوانان و کودکان و مردم خود بالید و این روز شکوهمند را برای دشمنان ایران و اسلام به روز یأس و ناامیدی تبدیل کرد و با حضور چشمگیر خود جلوه هایی بی نظیر از شکوه و اقتدار ملی را ترسیم نمود.
خسته مباد گامهای استوارتان. سربلند باد پرچم همت و آزادگی تان و درود خدا بر عزم راسخ و بصیرت بی همتایتان که همیشه در لحظه های نیاز با حضور پرشکوهتان نمایشی از عزت و عظمت می آفرینید.
اینجانب ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند و افتخارآمیز انقلاب اسلامی، از تمامی آحاد و اقشار مختلف مردم بصیر و ولایتمدار شهر ویلاشهر که با حضور آگاهانه ضمن نمایش اقتدار ، همبستگی و وحدت خود که در حقیقت تجدید بیعت با رهبر عزیز و فرزانه انقلاب اسلامی بود، خط بطلانی بر توطئه های شوم دشمن کشید ، صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم.
سلام و درود خدا بر شما مردم عزیز و آگاه ویلاشهر که با شور و نشاط، شعار حریت و آزادگی را یکپارچه و متحد و با تمام وجود فریاد کشیدید.
عبدالرسول محمدی امام جمعه ویلاشهر ۱۳۹۷/۱۱/۲۴


شهر ویلاشهر در شمال شرقی شهرستان نجف آباد واقع شده است.
انتهای پیام / ۱۳۷